Zimska bajka

ZIMSKA BAJKA

BOGAT PROGRAM I PRAZNICI ZA PAMĆENJE

Od 15. decembra do 15. januara, jedan od najautentičnijih delova Beograda – Savski park Beograda na vodi, biće pretvoren u čarobnu zimsku bajku – mesto za najlepše praznične događaje, ispunjene dobrom hranom, još boljom muzikom i magijom za sve uzraste i ukuse.

zimska-bajka-ikonica-sedmicni-program-min
zimska-bajka-1-min
zimska-bajka-ikonica-1-min

Jelka najlepših želja

zimska-bajka-ikonica-2-min

Ukusi i mirisi najboljih kuhinja

zimska-bajka-ikonica-3-min

Muzički programi

zimska-bajka-ikonica-4-min

Deda Mraz u Beogradu

zimska-bajka-2-min

Dolazi period slavlja! Period koji provodimo sa našim najdražima, period darivanja, ljubavi i deljenja. U tom duhu osmišljena je Zimska bajka – prvi zimski festival ovog tipa u Beogradu, koji će posetiocima čak 30 dana uveličavati ovaj najlepši i najromantičniji deo godine.

Savski park će biti podeljen u pet zona magičnih doživljava: „Jelka najlepših želja“, „Magični lavirint“, „Fire pits“, „Klizalište Ledeno carstvo“, „Glavna bina“ i „Wine & dine“.

zimska-bajka-ikonica-5-min

5 zona magičnog doživljaja

zimska-bajka-ikonica-6-min

Dečije predstave

zimska-bajka-ikonica-7-min

Klizalište na otvorenom

zimska-bajka-ikonica-8-min

Najbolji muzičari i DJ-evi

Otvaranje ovog magičnog prazničnog festivala, 15. decembra u 17 časova, senzacionalno počinje koncertom dečijeg hora “Kolibri” i Big Benda RTS-a sa specijalnim gostima: Jelenom Tomašević, Tijanom Bogićević, Jelenom Gavrilović, Dušanom Svilarom i Žarkom Stepanovim. Uz veličanstveni vatromet i zajedničko odbrojovanje, biće upaljene i novogodišnje lampice, koje će najaviti mesec dana najlepših prazničnih događaja i ispraćaj stare, a doček Nove godine u najsvetlijem mogućem duhu.

zimska-bajka-3-min
zimska-bajka-4-min

Raznovrstan program sprema se i na glavnoj bini, gde nas očekuju koncerti omiljenih muzičara, nastupi najboljih dečijih horova i sjajni DJ program, koji će se pobrinuti da atmosfera uvek bude na posebnom nivou.

Za najmlađe sugrađane, vikendom će na glavnoj bini biti izvođene predstave dečijih pozorišta, a kao posebno iznenađenje omiljena glumačka lica čitaće najlepše dečije bajke.

Zakoračite u radost Božića i Nove godine u prelepom ambijentu Beograd na Vodi. Zimska bajka donosi nam najlepše boje, ukuse i mirise praznika, na način kakav do sada nismo imali prilike da iskusimo u našem gradu. Okupite porodicu i prijatelje, otkažite sve druge obaveze i spremite se da se prepustite zimskim čarolijama, jer Magija je tu!

zimska-bajka-5-min
Kontakt
Povratak na vrh