32. DEČIJI SAJAM U ZNAKU DRUŽENJA, ZABAVE I SPORTSKOG DUHA

32. DEČIJI SAJAM U ZNAKU DRUŽENJA, ZABAVE I SPORTSKOG DUHA

Septembar nam donosi omiljenu manifestaciju mališana – Lilly junior Dečiji sajam, koji će biti održan  tokom vikenda, 16. i 17. septembra, u Savskom parku u Beogradu na vodi.

Mališani i njihovi pratioci moći će da uživaju u druženju sa omiljenim junacima, bogatom izlagačkom programu i neprekidnom zabavnom programu na bini koji uključuje miks zabavnog i edukativnog sadržaja i koji se realizuje uz učešće glumaca, pevača, pozorišnih trupa, horova i dečijih ansambala, ali i predavača iz različitih oblasti vezanih za rast i razvoj dece.

Uz zabavni program, svesni važnosti psihofizičkog zdravlja dece, mališane i njihove pratioce očekuju brojne zanimljive igrice, takmičenja i druženje na sportskim terenima. Sportski program kreiran je tako da se deca zabave, ali i da nauče nešto novo i od malih nogu spoznaju važnost sportskog duha, timskog rada i fer-pleja.

Pored razonode za najmlađe, roditelji, bake i deke će imati priliku da na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za njihove naslednike – od hrane, garderobe, zabave, do izlagača koji pružaju usluge koje se tiču dečije edukacije.

Ulaz na manifestaciju je besplatan.

Datum događaja

16. septembar 2023. 10:00:00 - 17. septembar 2023. 19:00:00

Lokacija

Савски парк, Savski Park, Београд, Србија.

Kontakt
Povratak na vrh