Belgrade River Fest: Fado diva Mariza ovog jula u Beogradu!

Belgrade River Fest: Fado diva Mariza ovog jula u Beogradu!

Mariza je koncerte u Beogradu rasprodala već šest puta, a ovoga puta stiže u prestonicu Srbije sa iskrenim oduševljenjem i željom da zajedno sa organizatorima Belgrade River Fest-a priredi koncertni spektakl za pamćenje, poput onih koje je već imala u Royal Albert Hall-u u Londonu ili Operi u Sidneju. U pratnji svojih muzičara, na velikoj sceni na obali reke Save, pod otvorenim nebom, Mariza će publiku uvesti u magični svet fada, za koji se kaže da je “muzika duše”.

Ova muzička zvezda posebnu ljubav i pažnju srpske publike dobila je kada je 2014. godine zaustavila aktuelnu turneju kako bi učestovala u humanitarnom koncertu za pomoć poplavljenim područjima u Srbiji i Bosni i Hercegovini. Tada je rekla da je „muzika most između kultura, i da ona nema jezik“, što se potvrđuje prilikom svakog njenog koncerta gde publika iznova biva opčinjena glasom i ritmom tradicionalne muzike Portugala.

Za potrebe koncerata svetskih muzičkih zvezde biće izgrađena koncertna dvorana na platou Geozavoda, prestižnoj i luksuznoj lokaciji, na kojoj će se po prvi put održati ovakav muzički događaj, što će nesumnjivo privući veliku pažnju regionalne i svetske javnosti.

– Muzički događaj koji nas očekuje biće mesto spajanja svih onih koji se prepoznaju po istančanom ukusu, ljubavi prema kosmopolitskom duhu i kulturi. Ti dani doneće nam iskustvo koje se pamti i utiske koji se prenose. – najavljuju organizatori festivala Belgrade River Fest.

Projekat će biti realizovan uz podršku partnera mts, Dunav osiguranje, Belgrade Waterfront i Poštanska štedionica .

Ulaznice za ovaj prestižni događaj u prodaji su u od utorka, 14. juna na prodajnim mestima Ticket Visiona i putem online platforme tickets.rs.


Kontakt za medije:
[email protected]
+381 60 6006280 (Marko Spalević)

Datum događaja

23. jul 2022. - 23. jul 2022.

Lokacija

Geozavod.

Kontakt
Povratak na vrh