Beogradski mesec fotografije

Beogradski mesec fotografije

Kolektivna izložba fotografija BPM 2023: Foto Bazaar biće otvorena u četvrtak, 27. aprila, u 19 sati u izložbenom prostoru KvArt BW u Galeriji, kao deo zvaničnog programa ovogodišnjeg Beogradskog festivala fotografije.

Beogradski mesec fotografije počeo je s radom 2016. godine i predstavlja najveći festival tog tipa u Srbiji. Ljubitelji fotografije će i ove godine imati priliku da u okviru festivala posete različite izložbe međunarodnih i domaćih autora na više od 20 lokacija u gradu. Tema ovogodišnjeg izdanja je Kolorama, a odnosi se na džinovske folije u boji koje je kompanija Kodak izlagala na Grand Central terminalu u Njujorku u drugoj polovini prošlog veka.

U okviru ovogodišnjeg programa u izložbenom prostoru KvArt BW biće predstavljena kolektivna izložba fotografija BPM 2023: Foto Bazaar. Izložba je prodajnog karaktera, a njen cilj jeste pružiti priliku autorima da prezentuju svoj rad u galerijskom prostoru u okviru festivala, a ljubiteljima fotografije omogućiti da kupe izložene radove i obogate svoje domove autentičnim umetničkim delima.

Izložbu BPM 2023: Foto Bazaar organizuju Galerija ŠTAB i umetnička inicijativa KvArt BW i biće otvorena do 6. maja, a radno vreme galerije KvArt BW je svakog dana od 11 do 19 časova. Ulaz na izložbu je slobodan.

Datum događaja

27. april 2023. 11:00:00 - 6. maj 2023. 19:00:00

Lokacija

Galerija, Vudroa Vilsona, Beograd, Srbija.

Kontakt
Povratak na vrh