Najspektakularniji novogodišnji vatromet i provod ponovo u Beogradu na vodi

Najspektakularniji novogodišnji vatromet i provod ponovo u Beogradu na vodi

Beograd na vodi će i ovog 31. decembra biti epicentar najbolje zabave u Srbiji! Senzacionalni svetlosno-pirotehnički performans na Kuli Beograd obeležiće „najluđu noć“ u srpskoj prestonici, dok će na Sava Promenadi posetioci uploviti u 2024. godinu uz muziku najpopularnijih domaćih izvođača.

Muzički program na platou pored Starog savskog mosta otvoriće Frajle, višestruko nagrađivani ženski sastav iz Novog Sada, da bi odmah potom mikrofon u ruke uzela Sara Jo, jedna od najpopularnijih domaćih pop zvezda. Za podizanje atmosfere do usijanja i vrhunca novogodišnje euforije zaduženi su čuveni muzički virtuoz Dejan Petrović i njegov Big Band, koji će svojim planetarno poznatim trubačkim bravurama razgaliti publiku i u razigranom ritmu je uvesti u Novu godinu. Ulaz je besplatan.

Čaroliju novogodišnje noći u srcu Beograda upotpuniće nezaboravni svetlosno-pirotehnički spektakl na nebu iznad Save. U poslednjim minutima 2023. godine na Kuli Beograd biće emitovana specijalna novogodišnja projekcija praćena igrom moćnih lasera, da bi nakon sada već čuvenog odbrojavanja poslednjih 10 sekundi usledio veličanstveni vatromet sa najviše zgrade u regionu, ali i sa novobeogradske obale Save, Starog savskog mosta i Gazele. Ovaj impresivni vizuelni šou na savršen način će upotpuniti muzika specijalno komponovana za ovu priliku, kroz koju će se preplitati nacionalni muzički motivi.

Ne dozvolite da vam drugi prepričavaju kako je bilo, već dočekajte 2024. godinu na najimpresivniji način! Siđite do reke 31. decembra i na Sava Promenadi doživite jedinstvenu novogodišnju magiju o kojoj će ponovo brujati čitava planeta!

Neverovatan vatromet i doček Nove godine u Beogradu na vodi pun ljudi

Datum događaja

31. decembar 2023. 20:30:00 - 1. januar 2024. 01:00:00

Lokacija

Кула Београд, Kula, Beograd, Србија.

Kontakt
Povratak na vrh