Festival „Burgeraj“ na Sava Promenadi

Festival „Burgeraj“ na Sava Promenadi

Raj za ljubitelje dobrog ukusa, Burgeraj – festival burgera by Birra Moretti biće održana po drugi put od 9. do 11. septembra, na jednoj od najlepših festivalskih lokacija na Sava Promenadi.

Festival će, kao i prošle godine, predstaviti selekciju najboljih burgera u Beogradu, koje će na licu mesta pripremati vrhunski majstori, dok će svaki posetilac moći da pronađe burger za sebe, bilo da voli juneći, smoked, angus, burger sa cepkanom butkicom ili možda rebarcima, italijanski caprese burger, egzotični „frita cubana“ burger ili ipak veganski, jer definitivno idealan burger za svakoga postoji!

Pored vrhunske hrane, posetioci će uživati u muzičkom programu uz podršku poznatih imena gradske DJ scene, break dance performans čuvene street dance družine Floortodox, kao i Let’s get loud.

Burgeraj ima i društveno odgovornu akciju u saradnji sa sjajnim umetnikom Nikolom Velickim. Naime, posetioci će imati prilike da oslikaju svoj ceger, čija je grafička rešenja samo za ovu priliku osmislio ovaj mladi umetnik. Učešćem u ovoj aktivaciji i kupovinom personalizovanog cegera pomaže se fondaciji Budi human, kojoj će biti prosleđena ukupna prikupljena sredstva.

Sava Promenada će ovog vikenda biti pretvorena u idealno mesto za ljubitelje beogradskog premium steet food-a. Ulaz na manifestaciju je slobodan, a radno vreme festivala je od 13 do 23 časova.

Datum događaja

9. septembar 2022. 13:00:00 - 11. septembar 2022. 23:00:00

Lokacija

Sava Promenade, Belgrade Waterfront.

Kontakt
Povratak na vrh