Good Food & Wine Festival

Good Food & Wine Festival

Sajam tradicionalne hrane i vina, manifestacija koja promoviše proizvodnju domaće tradicionalne hrane, vina i drugih autentičnih proizvoda iz Srbije i regiona, kao i ugostiteljstvo i kulturu balkanskog podneblja, biće održan u subotu, 24. septembra na Sava Promenadi.

Na izlagačkoj manifestaciji na reci, posetioci će imati priliku da uživaju u degustaciji vina, zlatiborskih pršuta, vojvođanskih kobasica, sireva, džemova, kolača i sladoleda, koji su samo deo raskošne sajamske ponude. Pored degustacije, organizatori manifestacije pripremili su i niz zabavnih sadržaja – edukativnih radionica, izložbi, poklona i popusta.

Sajam je centralni događaj manifestacije Good Food & Wine Festival, koji ima za cilj promovisanje Beograda kao city break destinacije kroz prezentaciju tradicionalne hrane, vina, zanatstva i ostalih zanimanja. Festival se održava pod sloganom „Zvezda Beograda“, budući da je nosilac prestižnog priznanja „Zvezde Beograda“ kao jedna od najboljih manifestacija u 2021. godini.  

Sajam tradicionalne hrane i vina održava se u subotu, 24. septembra na Sava Promenadi od 14 do 23 časova. Ulaz na manifestaciju je slobodan.

Datum događaja

24. septembar 2022. 14:00:00 - 24. septembar 2022. 23:00:00

Lokacija

Sava Promenade, Sava Promenada, Belgrade, Serbia.

Kontakt
Povratak na vrh