Izložba Stefana Jovanovića ,,Kohezija“

Izložba Stefana Jovanovića ,,Kohezija“

Izložba fotografija „Kohezija“ Stefana Jovanovića biće otvorena u petak, 26. novembra sa početkom u 19 časova u izložbenom prostoru KvArt BW, na drugom spratu tržnog centra Galerija.
Ova izložba predstavlja prikaz harmonije potpuno različitih aspekata života filtriranih kroz karakterističan tehnički pristup autora. Postavka za cilj ima da različitim tonovima i karakterističnom upotrebom saturacije usmeri pažnju posmatrača na to da oseti obojenost datog momenta integrišući pritom i svoju ličnost, ukus, način razmišljanja u isti.

Stefan Jovanović, rođen u Valjevu, 1990. godine, magistar je farmacije i objavljivani autor u prestižnim domaćim i inostranim magazinima na temu fotografije i automobilizma.

Izložbu „Kohezija“ organizuju Galerija ŠTAB i umetnička inicijativa KvArt BW koja podržava razvoj stvaralaštva i omogućava otkrivanje mladih i neafirmisanih talenata široj beogradskoj publici.

Biće otvorena do 4. decembra 2021. godine, a radno vreme galerije KvArt BW je svakog dana od 11h do 21h. Ulaz na manifestaciju je slobodan.

Datum događaja

26. novembar 2021. 19:00:00 - 4. decembar 2021. 21:00:00

Lokacija

Galerija Belgrade, Bulevar Vudro Vilson, Belgrade, Serbia.

Kontakt
Povratak na vrh