Izložba „Sva blaga, sve lepote“

Izložba „Sva blaga, sve lepote“

Izložba „Sva blaga, sve lepote“ umetnika Vladimira Miljkovića biće otvorena u petak, 25. novembra u 19 sati u izložbenom prostoru KvArt BW, na drugom spratu Galerije.   

Posetioci će imati priliku da vide radove koji su nastali u poslednje tri godine i da se upoznaju sa umetnikovim specifičnim likovnim jezikom. Na slikama su prisutne ljudske i životinjske figure i nejasna lica smeštena u neobičnu scenografiju upečatljivih boja. Prema rečima umetnika, njegovo stvaralaštvo vezano je za težnju da dokumentuje sopstvena iskustva, ali i emocije koje ih prate.

Vladimir Miljković rođen je 1994. godine u Šapcu. Osnovne akademske studije završio je na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu, dok je master i doktorske akademske studije završio na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu. Kao stipendista Erazmus + programa doktorirao je na Jan Matejko Art Academy Krakow u Poljskoj.

Izložbu „Sva blaga, sve lepote“ organizuju Galerija ŠTAB i umetnička inicijativa KvArt BW. Izložba će biti otvorena do 6. decembra 2022. godine, a radno vreme galerije KvArt BW je svakog dana od 11 do 19 časova. Ulaz na izložbu je slobodan.

Datum događaja

25. novembar 2022. 11:00:00 - 6. decembar 2022. 19:00:00

Lokacija

Galerija - Beograd, Galerija - Beograd, Булевар Вудроа Вилсона, Belgrade, Serbia.

Kontakt
Povratak na vrh