Nikelodeonove “Patrolne šape u velikom spektaklu“ prvi put u regionu

Nikelodeonove “Patrolne šape u velikom spektaklu“ prvi put u regionu

Nikelodeonove “Patrolne šape u velikom spektaklu“ su spremne za akciju! Legende iz Zaliva pustolovina: Čejs, Maršal, Rabl, Skaj i Rajder u novoj spasilačkoj avanturi posetiće Galeriju prvi put od 9. do 24. oktobra, a ulaz na manifestaciju je besplatan!


Ovo je događaj u kom će uživati cela porodica! „Patrolne šape u velikom spektaklu“predstava održava se na glavnoj bini tri puta dnevno od 16, 18 i 19:30 sati a slikanje sa maskotama posle svake predstave u 16:45, 18:45 i 20:15 sati. Mališane pored predstave očekuje još jedan izazov – Patrolne šape su spremile poligon spretnosti u delu Zaliva pustolovina otvoren od 13h do 21h svakoga dana tokom trajanja manifestacije. U ovom tematizovanom kutku, putovanje započinje na poligonu koji decu vodi kroz šest aktivnosti sa njihovim omiljenim kucama. Mališani će im pomoći u misijama spasavanja učeći o važnosti timskog rada, recikliranja i o mnogim drugim značajnim temama.
Nikelodeonove “Patrolne šape u velikom spektaklu“ organizuje Galerija u saradnji sa Nickelodeon-om, Spin Master-om i EventBox-om.

Datum događaja

9. oktobar 2021. 13:00:00 - 24. oktobar 2021. 21:00:00

Lokacija

Galerija Belgrade, Bulevar Vudroa Vilsona, Belgrade, Serbia.

Kontakt
Povratak na vrh