Otvara se novi vrtić u Beogradu na vodi – Futurino 2

Otvara se novi vrtić u Beogradu na vodi – Futurino 2

Četiri godine nakon otvaranja prvog, u Beogradu na vodi otvara se i drugi vrtić – Futurino 2. Jedna od najmodernijih predškolskih ustanova u našoj zemlji biće otvorena na podijumu između zgrada BW Arcadia i BW Aurora (prostor između Hercegovačke 21 i Bulevara Vudroa Vilsona 6) u utorak, 5. septembra, u 18 časova. Vrtić je otvoren za mališane iz celog grada.

Tokom svečanog otvaranja, za roditelje i njihove mališane biće organizovana dečija priredba s animatorima, pozorišna predstava, kao i ekološka radionica u kojoj će zajedno moći da iskažu svoju kreativnost. Na kraju programa, okupljeni će moći da razgledaju objekat i saznaju više informacija o funkcionisanju nove dečije ustanove.

Osim što je opremljen najkvalitetnijim, moderno dizajniranim nameštajem, prilagođenim potrebama dece, i obogaćen različitim Montesori didaktičkim materijalima, Futurino 2 izdvaja se i po tome što će se u njemu edukativne aktivnosti odvijati dvojezično, s ciljem da mališani od samog starta ovladaju engleskim jezikom.

Prateći savremene trendove koji podrazumevaju povećanu brigu o zaštiti životne sredine, vrtić je u potpunosti okrenut ekologiji, tako da će mališani koristiti ekološki odgovorne materijale i igračke. Uz to, Futurino 2 će sadržati i jedinstveni kabinet za biologiju u kom će najmlađi moći da uče kako da sade biljke, kako da ih proučavaju kroz mikroskop i da se odgovorno staraju prema prirodi.

U zaleđu Savskog trga, iza zgrade budućeg Istorijskog muzeja Srbije, biće izgrađen i najsavremeniji državni vrtić sa brojnim zanimljivim sadržajima, čime Beograd na vodi nastoji da obogati svoju ponudu za roditelje i njihovim mališanima omogući najbolje moguće uslove za srećno odrastanje.

Datum događaja

5. septembar 2023. 18:00:00 - 5. septembar 2023. 00:00:00

Lokacija

Аркадија - Београд на води, BW Arcadia, Херцеговачка, Београд, Србија.

Kontakt
Povratak na vrh