Cineplexx donosi IMAX® tehnologiju u Galeriju Belgrade

Cineplexx donosi IMAX® tehnologiju u Galeriju Belgrade

Cineplexx, vodeći bioskopski lanac u regionu, u Galeriji Belgrade uskoro otvara najveći i najsavremeniji bioskop, sa tehnologijom koju do sada nismo mogli da vidimo u Srbiji.

Novi bioskop Cineplexx Galerija Belgrade će gledaocima ponuditi najveće platno u multipleks bioskopu u regionu, ukupne površine 336 m2 i dužine 24m, što je skoro dva puta veće od teniskog terena, kao i IMAX® tehnologiju, koja bioskopsko iskustvo podiže na najviši mogući nivo na svetu.

IMAX® predstavlja potpuno jedinstven sistem, koji se sastoji od niza novih tehnologija, počev od IMAX® kamere, filmskog formata, specijalnog projektora i na kraju same bioskopske sale. Džinovsko platno i svi elementi IMAX® tehnologije će postaviti nove standarde gledanja filmova kod nas, jer je ova tehnologija sinonim za kristalno čistu sliku, laserski precizan zvuk i poseban raspored sedišta u sali, koja je izgrađena prema specijalnim kriterijumima tako da je svako mesto najbolje.

Najveći bioskop u Srbiji će zauzimati površinu od preko 4.000 m2 sa ukupno 9 sala i više od 1.700 sedišta. U tri sale biće zastupljena ATMOS tehnologija i Real D Ultimate platno, a u ostalim JBL Sound Performance zvuk. Cineplexx Galerija Belgrade će ponuditi i izuzetnu udobnost u vidu specijalnih sedišta – elektronska sedišta (VIP deluxe), sofe, lovebox i ljubavna sedišta. Prvi put u Srbiji, u ovom bioskopu će biti postavljeni i automati za kupovinu ulaznica.

“Novi bioskop Cineplexx Galerija Belgrade će postati regionalni centar potpuno novog doživljaja filma zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji koju donosimo”, najavio je rukovodeći partner Cineplexxa Kristof Papusek.

Galerija Belgrade je najveća regionalna šoping, gastronomska i zabavna destinacija, koja će posetiocima, pored najsavremenijeg bioskopa, ponuditi poznate brendove u premijum izdanjima, restorane i kafiće sa jedinstvenim konceptom, kao i inovativne zabavne formate.

Kontakt
Povratak na vrh