POSEBNA ČAST ZA SVETSKI POZNATE UMETNIKE: Kula Beograd u znaku Bočelija i Marize

POSEBNA ČAST ZA SVETSKI POZNATE UMETNIKE: Kula Beograd u znaku Bočelija i Marize

U susret koncertima koji će se održati na predstojećem Belgrade River Fest-u 22. i 23. jula, proteklog vikenda na fasadi Kule Beograd, najveće zgrade ovog dela sveta, na 168 metara visine projektovane su animirane fotografije svetski poznatih umetnika Andree Bočelija i Marize.

Za manje od tri nedelje, Beograd će ugostiti najvoljenijeg tenora sveta i fado divu, koji će koncerte održati u koncertnoj dvorani na otvorenom, na obali reke Save.

Posebna i ekskluzivna lokacija, na platou Geozavoda, zgrade koja je arhitektonski biser Beograda, govori o posebnosti ovog događaja koji pretenduje da Beograd i Srbiju pozicionira najviše na kulturnoj mapi Evrope i sveta. Nova scena koja će ugostiti Andreu Bočelija i Marizu, nastala je sa vizijom da se velikani svetske muzike predstave u ambijentu koji još nije viđen.

Bočeli, za koga kažu da je “glas anđela” i koji svakim novim koncertom pomera granice svetske produkcije, nastupiće 22. jula na Belgrade River Fest-u u pratnji Simfonijskog orkestra Radio – televizije Srbije, sa posebno osmišljenim programom za ovu priliku, koji će objediniti njegove najveće hitove i dobro poznate kompozicije klasične muzike.

Druge večeri festivala, koji se održava u Beogradu na vodi, najavljen je koncert fado dive Marize, čija muzika izaziva najdublje emocije, a svaki njen pokret na sceni osvaja i zavodi.

Iako je u Beogradu nastupala već šest puta, ovaj njen koncert biće poseban po vrhunskim scenskim i produkcijskim uslovima, koji će publici omogućiti poseban užitak i novi doživljaj svetski poznate umetnice. “Rosa branca”, “Meu fado Meu”, “Gente de Minha Terra” samo su neki od fado hitova kojima će Mariza u Beogradu ugrejati srca publike i učiniti da 23. jul zauvek ostane u sećanju svih onih koji te večeri budu deo Belgrade River Fest-a.

Koncertnu dvorana na otvorenom činiće masivna scena „naslonjena“ na Savsku promenadu, a sva mesta u gledalištu biće sedeća i raspoređena u 4 zone: Bronze, Silver, Gold i Diamond. Ograničen broj ulaznica za Belgrade River Fest dostupan je na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a i online na www.tickets.rs.

Kontakt
Povratak na vrh