Prodat 4000. stan u Beogradu na vodi

Prodat 4000. stan u Beogradu na vodi

Beograd na vodi proslavio je još jedan jubilej – prodat je 4000. stan u najsavremenijoj četvrti Beograda, na obali Save! Neizmerna radost zbog kupovine novog životnog prostora za Anu Šupić je upotpunjena činjenicom da je baš ona postala vlasnica jubilarnog, 4000. stana u Beogradu na vodi.

„Volimo da porodično dolazimo ovde i šetamo pored reke. Od početka izgradnje pratimo razvoj kompleksa i veoma nam se dopadaju zgrade, pa smo poželeli da ovde stanujemo“, kaže Ana, čija je tročlana porodica za svoj novi dom izabrala zgradu BW Echo.

U ovoj osmospratnici, smeštenoj u blizini Savskog parka, prepoznali su idealno mesto za odrastanje njihove osmogodišnje ćerke i za stvaranje novih porodičnih uspomena. Umetnički i kulturni sadržaji mladom paru i njihovim komšijama biće na dohvat ruke, s obzirom da se BW Echo nalazi u neposrednoj blizini novog inovativno-kreativnog centra „Ložionica“, u Park distriktu.

„Ovaj deo naselja posebno me je privukao jer se nalazi uz park, pa ćemo sa ćerkom provoditi dosta vremena napolju, okruženi zelenilom. Naravno, tu su i kafići i Galerija, savršena za izlazak sa drugaricama, u šoping ili u bioskop“, objašnjava Ana i navodi da je još jedna velika prednost to što za ove izlaske neće morati da koristi prevoz, jer se sve nalazi na najviše nekoliko minuta šetnje.

Na pitanje šta očekuje od budućeg života u Beogradu na vodi, Ana Šupić navodi da je uzbuđena što će u okruženju imati toliko različitih mogućnosti, naročito za aktivnosti napolju, i zaključuje da je sigurna da će njena porodica ovde biti srećna i zadovoljna.

Kontakt
Povratak na vrh