Slavimo ljubav na Kuli Beograd

Slavimo ljubav na Kuli Beograd

Voleti i biti voljen – ima li lepšeg i uzvišenijeg osećanja? Ljubav ne treba da se krije i zato vas pozivamo da u susret Danu zaljubljenih učestvujete u jedinstvenoj proslavi ljubavi na Kuli Beograd. Na medija fasadi najviše zgrade u prestonici i regionu možda zasija poruka koju ste baš vi uputili voljenoj osobi.

Budite nežni, maštoviti, autentični i odvažni! Pozivamo vas da do 6. februara na našoj zvaničnoj Instagram stranici u komentaru ostavite kratku ljubavnu poruku, ne dužu od deset reči, koju ste posvetili svom dragom ili dragoj. Trideset najlepših i najoriginalnijih čestitki biće emitovano 14. februara u slavu ljubavi na impozantnoj Kuli Beograd. Odvažite se da zaprosite svoju izabranicu ili izabranika i krunišete vašu ljubav na najlepši mogući način. Takvu hrabrost nagradićemo specijalnim iznenađenjem.

Slanje poruka na Dan zaljubljenih ima dugu tradiciju. Vojvoda od Orleansa iz Francuske uputio je za Dan zaljubljenih poruku svojoj dragoj još davne 1415. godine. Vremenom se ovaj praznik proširio širom sveta, a kuriozitet je da je za Dan zaljubljenih 2010. godine poslato oko milijardu čestitki.

Ne propustite priliku da praznik ljubavi učinite posebnim za svoju voljenu osobu i stvorite nezaboravne uspomene koje ćete celog života pamtiti.

Datum događaja

14. februar 2023. - 14. februar 2023.

Lokacija

Kontakt
Povratak na vrh