Weekend Bazzar festival na Sava Promenadi

Weekend Bazzar festival na Sava Promenadi

Weekend Bazzar, prvi market festival originalnih domaćih brendova održaće se tokom vikenda 25. i 26. juna na jednoj od najlepših festivalskih lokacija na Sava Promenadi.

Tokom poslednjeg junskog vikenda na platou iza Gezozavoda, Weekend Bazzar festival će okupiti male domaće brendove, stvaraoce unikatnih proizvoda najrazličitijih vrsta, ali i muzičare, umetnike i animatore.

Pored velikog broja izlagača domaćih brendova, ovaj family-friendly festival je pripemio i Food & Piknik zonu za sve ljubitelje piknika u prirodi i ukusnih zalogajčića na ćebićima uz sunčanje i pogled na reku.  Osim u raznovrsnim ukusima posetioci će moći da uživaju muzičkim numerama poznatih bendova i gradskih di-džejeva. Kako bi poseta ovoj manifestaciji bila nezaboravna i za najmlađe, pripremljen je niz kulturno-zabavnih aktivnosti za decu tokom čitavog dana. Mališane očekuje nezaboravan provod uz skakutanje u igraonici na naduvavanje, dečije predstave i nožni bilijar.

Sava Promenada će ovog vikenda biti pretvorena u idealno mesto za susret ljubitelja i kreatora ručno pravljenih domaćih proizvoda. Ulaz na manifestaciju je slobodan, a radno vreme festivala je u subotu i nedelju od 17:00 do 23:00.

Datum događaja

25. jun 2022. 17:00:00 - 26. jun 2022. 23:00:00

Lokacija

Sava Promenada, Belgrade, Serbia.

Kontakt
Povratak na vrh