Evo zbog čega je stan u zgradi BW Libera nadmašio sva očekivanja porodice Veselinović

Evo zbog čega je stan u zgradi BW Libera nadmašio sva očekivanja porodice Veselinović

Kada je nedavno preuzela ključeve i prvi put kročila u svoj novi stan u Beogradu na vodi, Sanja Veselinović je prvo izašla na terasu koja gleda na unutrašnje dvorište i prostrani Savski park. Odmah je mogla da zamisli sebe kako tu pije kafu sa suprugom, dok iz parka dopire graja razigrane dečice.

Živeti pored reke i parka u velikom gradu kao što je Beograd zaista je privilegija, ali samo jedna od mnogih zbog koje se ova porodica iz Ciriha opredelila za Beograd na vodi i zgradu BW Libera

„Tek sad shvatam koliko nam je sve blizu. Od šoping centra Galerija nas deli samo ulica, a odatle za par koraka stižemo do reke i Kule Beograd. Mogu da zamislim kako će tek kraj zablistati kada bude završen plato ispred Kule. Ova lokacija zaista ima prednosti koje nema nijedna druga i to je jedan od razloga što smo se odlučili za Beograd na vodi“, otkriva nam ponosna vlasnica stana u BW Libera.

 

Galerija, najveći tržni centar u regionu i Kulu Beograd, najvišu zgradu u Srbiji

Po evropskim standardima

 

Ova zgrada sa 16 spratova inače pripada Park distriktu, koji čine zgrade na samom obodu parka. Stanovi imaju izvanredne poglede na unutrašnje dvorište, Savski park, stari centar grada, a sa viših spratova i na Kulu Beograd i umetnički centar „Ložionicu“.

Sanjin prvi utisak nakon ulaska u stan je da sve izgleda mnogo bolje nego što je očekivala.

„Sve je fantastično, zaista. Posebno nam se svideo moderan stil i raspored prostorija u stanu. Kao neko ko godinama živi ’preko’, mogu reći da su sve evropske norme ispunjene, od zvučne izolacije, kvaliteta stolarije i parketa do ugradnih elemenata u kupatilima. Zaista sam pozitivno iznenađena kvalitetom, kako našeg stana tako i kvalitetom cele zgrade i mogu samo da preporučim Beograd na vodi“, ne krije oduševljenje nova stanarka BW Libera.

Veselinovići žive u Cirihu, ali mnogo vole Beograd i raduju se useljenju. Sanja se priseća da su odluku o kupovini doneli takoreći spontano, u razgovoru s prijateljima koji su već kupili stan u Beogradu na vodi. Kada su razmotrili sve prednosti novog naselja, nije im bilo potrebno puno vremena da prelome. Deca su velika i ne žive sa njima, pa su pri donošenju odluke razmišljali i o penzionerskim danima.

 

Sve funkcioniše besprekorno

„U ovom periodu života je jako važno da vam je sve nadohvat ruke i da ne morate za svaku sitnicu sedati u auto. Čini mi se da u Galeriji imamo baš sve što može da nam zatreba. Pored marketa, apoteka, parfimerija i radnji svih mogućih brendova, tu su i prelepi restorani, umetničke galerije i bioskop. Čula sam da se u blizini gradi nova, moderna pijaca, što me posebno raduje. U našim godinama je veoma važno da imamo gde da prošetamo, a ovde je toliko mesta za rekreaciju i uživanje u prirodi, od našeg mirnog unutrašnjeg dvorišta i parka do Sava Promenade, na kojoj se stalno nešto dešava“, prenosi nam Sanja svoje utiske o novom kraju.  

Na odluku Veselinovića da baš ovde kupe nekretninu uticala je i činjenica da zgrada ima parking i da je reč o novom, održavanom naselju sa razvijenom infrastrukturom. Kao i u svim ostalim zgradama, stanarima BW Libera su na raspolaganju recepcija i službe održavanja i obezbeđenja, koje će nenametljivo voditi računa da sve u zgradi funkcioniše besprekorno. Još jedna važna prednost koju Veselinovići ističu jeste blizina budućeg metroa – jedna stanica će se nalaziti  u zaleđu Savskog trga, gde će se ukrštati prve dve linije podzemne železnice, a druga na drugom kraju Savske ulice, kod Ložionice.

Sanja i njen suprug će se narednih meseci posvetiti uređenju svog porodičnog gnezda, a useljenje planiraju na proleće, kada će njihov novi komšiluk, koji je 40 odsto pod zelenilom, zasijati u punom sjaju. 

Kontakt
Povratak na vrh