5 razloga zašto su stanovi u Beogradu na vodi sigurna investicija

5 razloga zašto su stanovi u Beogradu na vodi sigurna investicija

„Kada se jedna vrata zatvore, kupi druga i otvori ih sam.“ Ostalo je nepoznato ime autora koji je poznatu izreku prilagodio svetu nekretnina, ali je pogodio pravo u centar. Odškrinuti vrata sopstvenog doma na dobro odabranoj lokaciji znači graditi sigurniju budućnost za sebe i svoju porodicu i odluka je s kojom nema greške.

Razloge za to mogli bi da navedu vlasnici stanova u prvim useljenim zgradama Beograda na vodi. Bez obzira na to da li u njima stanuju ili ih izdaju, vrednost kvadrata raste i taj trend će se prema svim prognozama nastaviti, a mi vam predstavljamo pet razloga zbog kojih su stanovi u Beogradu na vodi vaša sigurna investicija:

1. Profit još u periodu gradnje

Stan u ovom naselju, koje predstavlja neku vrstu „grada unutar grada“, posebno je pametna investicija u periodima kada inflacija obezvređuje novac. Ulaganje u nekretnine je dobitna kombinacija kojom vrednost svoje imovine ne samo čuvate, već i uvećavate. Nekretnina na najatraktivnijoj lokaciji u Beogradu donosi profit vlasnicima i pre nego što uzmu ključeve od stana, jer vrednost kvadrata raste od pet do sedam odsto na godišnjem nivou, paralelno sa razvojem projekta. To znači da im se mogućnost zarade od oko 20 odsto pruža već u toku perioda gradnje.

2. Renta viša nego u drugim delovima grada

„Kupci prvih stanova u zgradama BW Vista i BW Parkview plaćali su kvadrat između 2.200 i 2.600 evra. Danas je cena tih stanova na tržištu od 3.700 do 4.100 evra po kvadratu, a najam oko 22 evra po kvadratu. To je i do 10 evra po kvadratu više nego za stanove koji se nalaze u zgradama sličnog nivoa i sa sličnim sadržajima. Govorimo, dakle, o konkretnim finansijskim benefitima koje su ostvarili naši kupci, da ne pominjemo kvalitet života i prednosti stanovanja na takvoj lokaciji gde je sve nadohvat ruke“, kaže Milovan Savić iz kompanije Belgrade Waterfront.

Park u Beogradu na vodi

3. Stan sebe isplaćuje za 13 godina

Jasno je da biti vlasnik stana u Beogradu na vodi ne znači samo imati nekretninu na najprestižnijoj lokaciji u gradu i zemlji, već je i potvrda da ste napravili mudru investicionu odluku ukoliko je ideja izdavanje. Kada se sagledaju svi tržišni parametri i prosečna cena rente stana u okviru projekta, prosta računica pokazuje da je reč o investiciji koja sama sebe isplati za samo 13 godina.

Interesovanje zakupaca za ovu lokaciju je uvek na visokom nivou. Posebno je interesantna strancima koji žele da su im blizu i stari deo grada i poslovni centri na Novom Beogradu. Podjednako je privlačna ekološki osvešćenim pripadnicima svih generacija, koji ne žele da koriste automobil u gradu bez preke potrebe. To je razlog zašto biraju jedan od najbolje povezanih delova grada koji je dinamičan i živ tokom cele godine, sa velikim brojem interesantnih sadržaja i prilikom da slobodno vreme provode u dodiru s prirodom iako su u centru metropole.

4. Ne kupujete samo stan, već i svoj mir

Za sve one koji će vrata novog stana otvoriti da bi u njemu svili gnezdo za sebe i svoje najbliže, Beograd na vodi je u svakom pogledu najbolja moguća odluka. Funkcionalan raspored prostorija, vrhunski kvalitet radova i predivni pogled na reku ili panoramu grada idealna su scenografija za one koji od života žele samo najbolje. U unutrašnjem dvorištu koje ima svaka zgrada možete čitati knjigu, raditi na miru i pustiti decu da se bezbrižno igraju s mališanima iz komšiluka. Fizičko obezbeđenje i video-nadzor omogućavaju vam da budete spokojni znajući da ste vi, vaša porodica i imovina apsolutno zaštićeni. U prostranom, osvetljenom lobiju svake zgrade nalazi se recepcija sa ljubaznim osobljem koje će vam pozvati taksi, rezervisati karte za koncert ili zakazati pregled, sačekati decu iz škole kada vi niste tu i nenametljivo voditi računa da sve u zgradi funkcioniše besprekorno.

5. Blizina škole, tržnog centra i parka uvećavaju vrednost nekretnine

Blizina najmodernijeg državnog vrtića i škole sa dvojezičnom nastavom ogromna je prednost za porodice s decom. Za celodnevni provod za čitavu porodicu tu je Galerija. Najveći tržni centar u ovom delu Evrope je mnogo više od šoping destinacije. To je mesto dobre zabave i gastronomskih užitaka, a blizina takvih centara je takođe jedan od faktora koji utiče na rast cene nekretnina.

Savski Park igralište za decu

Isto važi i za blizinu parka – stanovi u njihovoj blizini su pravi dragulji na tržištu nekretnina, koji s vremenom samo mogu da dobijaju na ceni. Prostrani Savski park koji se prostire na površini kao četiri fudbalska igrališta predstavlja zeleno srce Belgrade Waterfront-a i idealno je mesto za odmor i rekreaciju u dodiru s prirodom.

Za kraj da citiramo još jednu popularnu izreku koja važi na tržištu nekretnina: „Najbolje vreme za kupovinu stana ili kuće je bilo juče“.  Zato ne oklevajte mnogo. Lansiranje novih zgrada u Beogradu na vodi je najbolja prilika za odluku o  kupovini, jer kupce tada u Prodajnom centru na Sava Promenadi očekuju najbolji izbor stanova i najpovoljniji uslovi plaćanja.

Registrujte se na sajtu belgradewaterfront.com i u najskorijem roku očekujte poziv našeg prodajnog savetnika, koji će vam pomoći da izaberete idealnu nekretninu, bez obzira na to da li je kupujete kao svoj budući dom ili kao investiciju.

Kontakt
Povratak na vrh