U Novoj godini zakoračite u novi porodični dom u Beogradu na vodi

U Novoj godini zakoračite u novi porodični dom u Beogradu na vodi

Decembar je mesec u kom se obično „podvlači crta“, sumiraju rezultati iz godine koju ispraćamo, a kuju novi planovi za onu koja dolazi i od koje obično, u duhu sveopšte praznične euforije, očekujemo da nam donese puno uspeha i srećnih trenutaka. Promena godišnjeg kalendara je tako idealan trenutak i za donošenje nekih krupnih, životnih odluka, među kojima se svakako kao najvažnija izdvaja ona o odabiru novog porodičnog doma.

Ako ste dosad bili u nedoumici gde da svijete porodično gnezdo i pronađete svoju oazu mira, od sada više ne morate da razmišljate o tome jer imamo savršeno rešenje za vas. Beograd na vodi, najmodernije naselje u Srbiji, ima sve što vam je neophodno za ispunjen i srećan život u srcu metropole, a svi njegovi sadržaji nalaze se praktično nadohvat ruke.

Upravo za sve vas koji ćete kao najvažniju novogodišnju odluku imati kupovinu novog stana, Belgrade Waterfront pripremio je posebnu prazničnu ponudu. Smeštene u prvom redu do Savske ulice, koja će uskoro zasijati kao jedna od najlepših, najzelenijih i najuređenijih saobraćajnica u srpskoj prestonici, zgrade BW Lumia, BW Eterna, BW Sensa i BW Echo predstavljaju idealno okruženje za život u centru grada.

Osim ulaznog lobija sa recepcijom i obezbeđenjem, koje garantuje mir i sigurnost, odvojenog prostora za prijem pošte, concierge servisa i dva nivoa podzemne garaže, stanari će na raspolaganju i imati zajedničko uređeno dvorište sa igralištem i prostorom za opuštanje, što je posebno značajno za porodice sa decom i što je u gradskim uslovima života izuzetna privilegija. Zbog strateške lokacije na kojoj se njihov porodični dom nalazi, stanarima ovih zgrada su nadohvat ruke i svi ostali sadržaji zbog kojih je Beograd na vodi postao najtraženija adresa za stanovanje u našoj zemlji.

Praktično čim nogom kroče iz svoje zasebne zelene oaze, ulaze u novu, veću, u prelepi Savski park na površini od čak četiri fudbalska terena, u kom se nalazi više od 140 stabala različite vrste drveća, 700 metara dugačka staza za džoging, mekani travnjaci, multifunkcionalni sportski tereni i brojne inovativne sprave za igranje i zabavu koje pospešuju motoričku sposobnost dece. Trenutno je u njemu, sve do 8. januara, smeštena čarobna Zimska bajka, jedinstveni praznični festival za sve generacije i sva čula.

Čim odatle pređete ulicu za kratko vreme stižete i nadomak Kule Beograd, najviše zgrade u Srbiji i regionu, ali i do Galerije, najveće šoping, zabavne i gastronomske destinacije u regionu jugoistočne Evrope, koja tokom ovih prazničnih dana sija posebnim sjajem. U njoj se trenutno održava Božićni festival sa bogatim i raznovrsnim programom koji porodice sa decom u susret najradosnijem hrišćanskom prazniku naprosto ne smeju propustiti. Sa više od 300 prodavnica, oko 50 restorana i kafića, Cineplexx bioskopom sa najmodernijom IMAX tehnologijom i najvećim zabavnim parkom u regionu, Galerija je i van praznične sezone najbolje mesto za stvaranje najlepših porodičnih uspomena.

Na jednom kraju Savske ulice, kod Gazele, nalazi se Ložionica, koja će uskoro dobiti svoje novo ruho i postati centar kreativne industrije i inovacija, a između nje i Galerije biće izgrađena nova gradska pijaca, koja će postati nova gastronomsko-turistička atrakcija u gradu, po uzoru na La Boqueria u Barseloni i Mercato Centrale u Firenci. U blizini ovih lokacija će se takođe nalaziti i prva metro stanica u Beogradu na vodi, odakle će se za vrlo kratko vreme stizati do bilo koje tačke u gradu.

Na drugom kraju Savske ulice, na velelepnom Savskom trgu, nalazi se zgrada Stare pošte, remek-delo „srpskog Gaudija“ Momira Korunovića, koje će nakon temeljne rekonstrukcije povratiti svoj originalni sjaj i postati veliki dečiji Kulturni centar sa raznovrsnim sadržajima. Na par koraka od nje nalazi se i nekadašnja zgrada Glavne železničke stanice koja će biti pretvorena u Istorijski muzej Srbije, a iza nje uskoro kreće izgradnja najsavremenijeg obrazovnog kampusa u zemlji sačinjenog od državne dvojezične osnovne škole i državnog vrtića. Takođe, Savski trg će u budućnosti postati još važnije saobraćajno čvorište u gradu nego što je to sada budući da će tu, u njegovom zaleđu, biti izgrađena druga metro stanica na kojoj će se ukrštati prve dve linije podzemne železnice.

Bilo da ste roditelji ili to tek treba da postanete, zgrade duž Savske ulice su idealno mesto za vas, jer na koju god stranu da krenete za svega nekoliko minuta stižete do svih neophodnih sadržaja za srećno odrastanje vaše dece i za vaš ispunjen život.

Stoga, ne preostaje vam ništa drugo nego da istražite specijalnu novogodišnju ponudu u okviru koje do komfornog trosobnog stana od 77 kvadrata možete doći po pristupačnoj ceni od 268.888 evra (sa PDV-om). Uz to, Belgrade Waterfront je za vas kreirao i poseban plan otplate koji ovu ponudu čini još boljom. Prilikom kupovine stana plaćate samo 20% iznosa, 15% nakon godinu dana, a 65% pred završetak gradnje. I sve to uz 0% kamate!

Dočekajte 2024. godinu na platou pored Starog savskog mosta uz muziku Sare Jo, Frajli i Dejana Petrovića sa Big bendom, uživajte u multimedijalnom spektaklu u „najluđoj noći“ na Sava Promenadi i zakoračite istovremeno i u Novu godinu i u novi porodični dom.

Tradicionalni vatromet sa Kule Beograd i Beograda na vodi za doček Nove godine.
Kontakt
Povratak na vrh